10 юни, 2008

Без коментар

„Спекулациите, че Европейската комисия иска да ни накаже, за да ни превърне в пример за назидание, всъщност ще навредят на процеса на реформите, защото един много негативен политически доклад от Брюксел ще бъде насочен и срещу хората, които правят всичко възможно, за да приложат реформите”, заяви Станишев в интервю за вестник “Файненшъл таймс”.

Премиерът предупреди, че евентуалните строги мерки на Европейската комисия може да насърчат опозиционните лидери, включително и лидерите на националистическата партия “Атака”, които ще играят своите “политикоикономически игри” и ще развиват идеята, че България е третирана като “второкласна страна в ЕС”.

Сергей Станишев пред в-к Financial Times
Цитат от агенция Фокус

2 коментара:

  1. Оказва се - изводът е точно този от това изявление - че "гордостта на Партията" всъщност е един много глупав и безволев позьор, който за абсолютно нищо не става; освен, разбира се, да вреди и да допринася за изоставането ни даже от Румъния...

    ОтговорИзтриване
  2. Не знам дали ти прави впечатление армейският принцип в БСП. Няма значение дали има проблем или не, има значение само дали е записан в доклада :-)

    Всъщност може и да не си бил войник.

    ОтговорИзтриване