15 юни, 2008

Пътуване до Истанбул













В понеделник заминавам за Истанбул където ще участвам, по покана на Международния републикански институт, в специално обучение - симулация на президентска кампания - предназначено за участници в отминалите семинари от инициативата на МРИ, Националният демократически институт и Агенцията за международно развитие на САЩ - Европейски и евразийски млади политически лидери (ЕЕМПЛ) (инициативата си има и сайт - http://www.democraticyouth.net/).

Както и при предишното си пътуване до Белград за семинара от ЕЕМПЛ, ще се опитам да блогвам оттам, но не знам колко време ще имам - предния път американците ни го бяха уплътнили напълно, но и много приятно. Този път обещава да е дори по-интересен, тъй като ще имаме конкретна задача - да планираме, измислим, проведем и спечелим президентски избори в измислена страна от Югоизточна Европа, наречена Коватия.

2 коментара:

  1. Знам, че те мързи и че нямаш време и че нямаш талант за писане и че ще трябва да защитаваш социалните завоевания – ама вземи се стегни и напиши един пътепис пък даже и да има пропаганда в него (примерно можеш да кажеш, че Първанов е велик;-)

    Лек път!:-)

    ОтговорИзтриване