04 юли, 2008

Политическа реформа - СЕГА!

От известно време разговарям и споря с доста хора за политическата реформа. Да, темата е много актуална в момента заради инициативата на Президента Първанов, но за мен и хората около мен тя е такава доста по-отдавна.

Едно е безспорно обаче - България има нужда от реформа в политическата си система!

Каквото и колкото да си говорим тя не работи добре и просто очакване да дойде някой по-различен, който да не е маскара няма да се случи. Време е да вземем съдбата си в собствените си ръце!

Ето защо реших да създам кауза във Facebook. Кръстих я Политическа реформа - СЕГА! Не ми се иска тя да остава инициатива на един човек или малка група хора. Надявам се повече хора да се включат и да осъзнаят потребността от тези промени - те могат да направят живота ни по-добър!


5 коментара:

  1. Стига бе, ставаш банален;-);-);-)

    ОтговорИзтриване
  2. Я колко си ни е добре - къде се ръчкаш само;-)

    Всъщност – би ли казал, какво не ти харесва на сегашната ни полтическа система? БСП е на власт, Доган също, царят само чака да си вземе окончателно имотите и повече няма да го видим, ГЕРБ намалява (дали?)

    Най-важното: СДС и ДСБ ги няма никакви...

    От какво се оплакваш?;-)

    Бележка до всички читатели: с Господин И си имаме лаф, така че не го приемайте твърде сериозно това, което казвам. Нека се приеме като покана за по-разширено и обосновано представяне на тезата му, защото текстът ми е малко малък и недостатъчно аргументиран

    ОтговорИзтриване
  3. Текстът е много малък и изобщо не е аргументиран, но на тая пуста аргументация все не й идва времето! Както и на пътеписа де... :)

    Но тия дни ще седна да попиша и да напускам поне някакви линкове... ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Прав си, наистина се налага политическа реформа, особено след като за нея апелира не само г-н Президентът, ами и самият проф. Вучков! :-)

    ОтговорИзтриване