04 юли, 2008

Как ще ги стигнем...албанците?

В българския бит и обществено мислене върлува едно мнение, че ние може да сме много зле, ама пак сме по-добре от някои. Например от албанците. Те са цигани, турци, простаци, наркотрафиканти, шиптери и пр. По-гадни и от хомосексуалните... :)

Но пък вчерашните събития идват много добре да покажат кой къде стои. Ако си спомняте преди няколко месеца в Албания имаше абсолютно същия случай на гръмнал склад с боеприпаси. За съжаление, тъй като нямат чудотворни икони да си съберат да ги пазят, инцидентът не се размина без жертви като в София.

Само че в Албания някой пое отговорност. Министърът на отбраната си подаде оставката. Ще поеме ли някой в България отговорност? Ще подаде ли някой оставка? Остава да чакаме.

Дано ги стигнем албанците.

2 коментара:

  1. Хм, ти пък ... Наивник;-)

    Гоце казал, че правителството си е било ОК, т.е.Станишев, Емел и как–беше-този на отбраната – отпадат от списъка. Остават ББ и началника на Ген.щаба – познай първия кога ще подаде оставка;-), вторият пък е кадър на Гоце.
    Следващи по веригата са някой от зам.-началиниците на Ген.щаба или районния кмет в Челопечене – ето едни добри кандидати за оставки.
    Зам.-началникът е добра кандидатура, защото не е „пряко свързан“ с Гоце (и вся остальная спомената вече сволочь).
    Районният кмет е най-добра кандидатура – мисля, че не е от ГЕРБ, по-скоро е от ДСБ или СДС. Ха! Ето кой трябва да подаде оставка – Иван Костов! Уууууу...

    хехехе - намерихме виновника:-)

    А зам.началникът ще подаде оставка, само ако Костов (Дявол с вратовръзка и дефект в Р-то) подаде преди него.

    Вероятно, ако беше загинал таксиметров шофьор в тия взривове - някой щеше да се размърда?

    ОтговорИзтриване
  2. че ще ги и минем даже

    ОтговорИзтриване