20 октомври, 2008

Покер вечер!


Едно време казваха за Симеон, че щяло да излезе голям политик от него, тъй като бил комарджия, а това било важно за политиците. Симеон не излезе голям политик (но си излезе голям играч де...), но пък ако приказката е вярна и аз съм готов за политик, тъй като миналия петък успешно ограбих едни приятели на Hold'Em от всичките им чипове. :)

Не играем на пари, а само за забавление, но от друга страна доброто забавление изисква добри условия, ето защо се сдобихме с комплекта, който виждате на горната снимка. Не представлява нищо особено - взехме го от един немски магазин в eBay за 12-13 евро с доставката - чиповете са пластмасови и скапани, сукното нискокачествено, картите от малко по-твърда хартия, но кутията е готина, както и идеята... :) Отвсякъде си бие на Made in China, но става за петъчните (а може би и делнични?) покер вечери.

От друга страна в магазините за подаръци из София има точно същите чипове без сукно, без карти, без книжка в може би малко по-хубави кутии на няколко пъти по-високи цени. Не знам тези хора как си мислят, че развиват бизнес, но аз постъпих напълно икономически оправадано като си поръчах комплекта от Германия. Само дето го чаках малко по-дълго...


Обмисляме да сложим някаква минимална левова равностойност на чиповете, например 1000лв. в чипове = 1 истински лев, с цел да си избием инвестицията, но още не сме се решили на такава стъпка.


Утре вечер (вторник) май пак ще играем, така че може да има нова фотосесия. Може дори да разкрия на снимка "покер физиономията си", с която блъфирам и печеля крайно рисковани залози. :)
Posted by Picasa

1 коментар: