06 ноември, 2008

Срам ме е


Тази снимка може да мине и без коментар.

Аз обаче ще си позволя да си присвоя титлата "млад социалист" за малко и да кажа нещо.

Срам ме е, че допускаме хора без елементарни политически познания, без грам ценности, без бегла представа за положението на България, да се представят за "модерни млади леви".

Подлизурството никога не е било модерно, нито присъщо на младите.
Нагаждачеството никога не е било модерно, нито присъщо на младите.
Идолопоклонничеството никога не е било модерно, нито присъщо на младите.

Момичето, което се представя за автор на тази безумна идея, е дало пространно интервю за в-к ТРУД днес. Тъй като в БСМ се занимавам с връзките с медиите знам колко апатични и незаинтересувани са българските медии към всякакви комбинации между политика и младежи. Как така Звездичката получава цяла страница в ТРУД можете да запитате Тошо Тошев. Самото интервю е безумно. В него има точно три въпроса, свързани по някакъв начин с политиката и на нито един от тях не е отговорено. Момичето не е виновно, тя толкова си знае.

Но тези, които бутат напред такива хора и подменят истинските лица в младежкия сектор на левицата носят и тепърва ще понесат отговорността си за действията си.

Научете още за безумието - тук.

28 коментара:

  1. Комсомола се възражда. Девойките някак трябва да си плащат сметките. Простете им, те не знаят какво правят!

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, интересно беше да се види реакцията на един "млад социалист".
    Аз гледах няколко от звездичките при Милен Цветков и ми се струва, че са от соц партизанките от Бузлуджа-поне така казваха, че са го залюбили там.

    Предполагам, че Елена ще раздава шамари, комуто е нужно ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Киро Добрев постави още един рекорд в желанието си да превърне политиката в шоу, а младите в детска градина!

    ОтговорИзтриване
  4. Господин И, знаеш, че съм ти идеологически противник (т.е.не се обиждай, моля, ще го полеем с бира някой път;-) – но тия верно ви се подиграват.

    ОтговорИзтриване
  5. На мен ми е интересно как ще борите олигарсите (вашите спонсори тоест), съгласно конгресните документи, билбордовете са просто прах в очите на пролетариата.

    ОтговорИзтриване
  6. Илия, политическите ми убеждения в голямата сиш част съвпадат с твоите, но не и партийните при5вързаности. В смисъл, смятам се за ляв човек от 21 век, но смятам, че твоята партия не е лява, а бандитска. Казвам това, не за да вли5зам в безсмислени спорове, а за да подкрепя мнението ти: на база опита ми в "Труд" мога да гарантирамв, че за "спонтанната" реакция на момичето е платена не само прилична сума - NB! лично на Тошо, а не в рекламния офис на ВАЦ (това е най-разпространения начин, по който българските наемници крадат немските си господари) - но е упражнено и политическо влияние, сиреч някой високопоставен властник, вероятно от БСП, го е пробутал. Елементарно, продажно и отчайващо за хората, които търсят да идят някаква перспектива у нас :-(

    Защото така се управляваха "независимите" медии преди 10-15 години, нищо не се е променило и до днес.

    ОтговорИзтриване
  7. Готина е zvezdichkata.

    Парадоксално е как БСП първа навлезе в web 2.0 политиката с тази социална мрежа RED. Би било редно да се случи първо с някоя от малките десни партии, които не се асоциират съвсем с мафията.

    Щото БСП е организирана престъпна група и винаги е била такава и смея да съм сигурен, че винаги ще остане такава.

    ОтговорИзтриване
  8. Не мога да се съглася, че БСП навлиза в web 2.0. По-скоро прави някакви бегли опити да се асоциира с младите, или да ги използва за собствен PR, обаче засега май нямат сполучливи опити. Всичко което успяват да постигнат е подигравки и много похарчени пари.

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря за коментарите ви. Ще отговарям персонално:

    @Балтзар: Последното ти изречение е много много силно и ме разсмя искрено. "Звездичката" се е подсигурила в ТРУД като е казала, че харесват Елена и Сегей и ПООТДЕЛНО, и ЗАЕДНО.

    @Стойчо: Какъв идеологически противник си ми ти бе? Винаги се съгласяваш с мен ;)

    @Димитър: И на мен ми е много интересно, препоръчвам ти да питаш тези, които са ги писали тия документи. И аз, и други хора от организацията ми (БСМ) неколкократно са повдигали въпроса за неадекватността на програмата и устава (и искам да подчертая, че тази глупост с олигарсите в програмата Е СЪВСЕМ НОВА!), но отговор така и не получихме.

    @Вени: Тези неща са ми напълно ясни и се радвам, че има и други хора, които ги правят достояние на обществото.

    @Дзвер: Както казва следващият след теб коментиращ "Никакво Уеб 2.0 не е това". Това си е пълна глупост и подигравка - детска градина.

    А това, че БСП е организирана престъпна група е прекалено крайно и глупаво. Не виждам какво печели някой от подобни приказки - все едно аз да седна да ти обяснявам ДСБ каква престъпна група заради Костов (оп, забравих, той чист като сълза човекЪТ...)

    @Ник666: Ами...нямам какво да добавя. Само ще кажа, че усилията, които БСМ полага нарочно се маргинализират и потискат.

    ОтговорИзтриване
  10. Организацията ТИ! Знаеш ли че си напълно прав. То в твоята организация са останакли май ти и още двама като теб. А смедийната политика така сте я закършили, че от 2 години и нещо май нищо не сме чували за вас. Апропо май и конгрес трябваше да имате на скоро. А аз не съм чул да се говори за отчетно изборна кампания. но това е друга тема. Имаше там един дебил на срещата в пловдив дето се изказа дори не го запомих как се казва. Нищо не разбрах от това което ломотеше освен че е от БСМ. То не че това само по себеси не е достатъчно ама бъди по внимателен в изказа за идеологическата и политическата подготовка защото е някак срамоно човек който си пробутва блога да буде четен по телевизиите да се прави на медиен отговорник. А да не говорим че както сте я цъфнали в Твоята организация ще е само заради добрата ви идеологическа подготовка.

    ОтговорИзтриване
  11. Яжно хаващате модната тенденция на Б.Б. Друг да ни е виновен "България не ме обича а аз съм егати пича" "Полагали усилия" голям смях хаха!!! Трудно се става депутат господин И-зрод.

    ОтговорИзтриване
  12. И би трябвало да те е срам не, ами направо да вземеш да се скриеш някъде и да не се показваш поне до 2030 година.

    ОтговорИзтриване
  13. Хахаха, доживях клакьорките от "Позитано" 20 да прочетат нещо от блога ми. Бавно навлизате в 21 век, другари клакьорки!

    Почеркът е запазена марка - анонимни коментари на анонимни дребни хора. :)

    ОтговорИзтриване
  14. хаха кой говори за 21 век - едно полезно изкопаемо. Хер Флик (или ако предпочиташ господин И-зрод)ако това ти е била целта да привлечеш внимание да знаеш че си я постигнал. Жалко за майка ти защото тази вечер жената ми се оплака че с такъв син често не може да си затвори краката и устата от благословии. Като си толкова напред с технологиите да си беше направилсайт а не да тъпчеш с простотии безплатното блогов пространство. Мединия секретар на кавото там беше. Ще има да мечтаеш за медйното време което получи звездичката и останалите редфенове. защото толкова медйно внимание БСМ не е получавала през целия си кратък 15 годишен живот каквото получава ред за по малко от 7 месеца. АА да ние понеже не сме експерти т лондон като теб и не знаем как се правят тея неща.Явно обаче малката ти очилата главица е пълна само с лондонска влага и британски мухъл. Може дори да продаваш на производителите на синьо сирене от него. Ще имат доставки от мухъл поне до 22 век

    ОтговорИзтриване
  15. пропуснах да отбележа че нашите блогове се намират на redfen.net а не по безплатни блог системи за масовия потребител с ниска интернет грамотност и силно изразено его тип Рум Цайс. Ходи пиши насайта на БСМ че последното мнение в форума ви е от 27 ноември миналата година Г-н Интелект от 21 век

    ОтговорИзтриване
  16. "Илия обади ми се на redfen.net ще ти издействам медйно време"
    Fikov
    Да ти поръчам ли билборд с тоз надпис?
    Марков бил си по света не видя ли, че отдавна блоговете са заместени от сайтовете тип социална мрежа. Блога е буржуазно егоцентрична система от края на 20 век. Има от каво да се срамуваш определено! В 21 се появиха майспейс фейсбук и редфен бе пич. Пиша ти ги на български, че не съм сигурен дали знаеш за какво говоря. Вземи се огледай, че малко си поизостанал и овехтял. Като се информираш за тези неща може и да ти дойде някоя добра идея за пред медиите, че нещо има липса от БСМ в тях. И като заговорих се сетих вие няма ли да правите конгрес или вече не останаха членове след последния. ;)Щото ако не ме лъже паметта мандата ви свърши преди месец и на практика вече сте узорпатори в тази организация ако е останала такава. Или няма смисъл вие вече си правите конгреса под формата на ИБ всеки месец щото сте само 20 човека и ставате все по-малко. На това му се вика добра медйна политика. Можеда ме викнете да ви щракна няколко пози като почиствате след себе си и като издавате ключа от офиса си на охраната на Позитано за всетниците. Аз обещавам да направя всичко възможно да ги пусна тук там по медиите, че и за вас да кажат някоя добра дума. То нали знаеш, че за умрял се говори или хубаво или нищо. Надписа под снимките ще бъде "БСМ не преживя пубертетската възраст и се спомина от младежкото акне". Мога и билборд да ви платя щот знам, че нямате пари от членски внос и ви е трудно да правите такъв разход. Няма проблем само се обади аз съм в 22 век на www.redfen.net.
    Там е и моя блог от 22 век.

    ОтговорИзтриване
  17. Това е блога забравих че блогър е система от 21 век и не е чак толкова усъвременен скрипта за четене на url

    ОтговорИзтриване
  18. Ха-ха-ха. Ето един "младежки лидер" с език на подуенски хамалин и интелект на чайка.

    Мислех да ти изтрия цинизмите, но ще ги оставя да ти ги четат хората и да ги правят сметка за какво "демократично" чудо става въпрос... :)

    ОтговорИзтриване
  19. Може ли така безогледно да бъдат обиждани читатели и автори в тоя блог? редфен има доста хляб да изяде докато (ако, след хилядолетия) стигне нивото на блогспот. Безплатната алтернатива е ПРЕДИМСТВО при блоговете. Не те знам, Фиков, кой си, но се надявам да поемеш медийната политика на БСП.

    ОтговорИзтриване
  20. И при нас всичко е безплатно komita. въпроса не е в безплатното или платеното а това кое е по доброто. това което предлага нашата патформа е много по голяма информационна палитра и възможност за комуниикация не от едностранен тип. Ела и виж! Не мисля да обяснявам повече и да правя посещения на нещо което е морално старо както и на некомпетентната и ниско интелектуална страница на господин И.(Аз съм от Плевен, не е уместно да ми преписваш шопски дефекти Марков. Диалекта ми е плевенски но ти не ги рзбираш тези работи така, че живей си живота.

    ОтговорИзтриване
  21. Фиков, определено трепеш рибата, като ток.

    Това го казвам, защото онзи ден ви видях мрежата. Прилича ми малко на по-лайт версия на форума на БСП.

    ОтговорИзтриване
  22. Да внимаваш с изказванията по адрес на Звездичката, щото ако те срещна ... няма да мога да се докопам до теб от желаещи да ти го сложат... м/у очите... Така че внимавай...

    Разбирам, че ревността, че във вашия сайт никой не пише и не се регистрита, а при нас има 2000 човека... Но не закачай хора от сайта, да не те закачим ние...

    ОтговорИзтриване
  23. Балтазар Иванович, ще ти кажа само, че все пак нашето е мрежа, а вие един блог го обърнахте на чат

    ОтговорИзтриване
  24. Фиков, твоите спонсори наясно ли са какви ги пишеш по форумите от тяхно име?

    ОтговорИзтриване
  25. 2000 човека за 200 000 лв. (по неофициални достоверни данни) НЕ Е ЗЛЕ! :)

    Нашият сайт без никакви инвестиции и благодарение на усилията на няколко ентусиаста го четат 2000 човека на месец.

    Не разбирам какво толкова ви боде в очите нашият сайт при положение, че той не е конкуренция на вашия - в различни категории са.

    Нашият е политически сайта, а вашият сайт за запознанства...

    А колкото до Звездичката... бая ще се озориш да се правиш на мъж при положение, че цяла България й (ви) се подиграва...

    ОтговорИзтриване
  26. Лелеее, вярно ли го четат 2000 човека на месец. В Наръчника влизат толкова за същото време, а е на около 4 месеца. Или говориш за 2000 регистрирани или с абонамент. Не те разбрах.

    ОтговорИзтриване
  27. Ех, колко са забавни тия екземпляри :-) Бях го забравил откакто спряхме да им обръщаме внимание в страницата и форума на БСМ. Ентусиазмът им да се излагат наистина е неудържим.

    ОтговорИзтриване