19 февруари, 2009

We don't wanna PutIn

Да речем, че вие сте средностатистически български интернет потребител в активна възраст.

Не обичате комунистите, презирате Путин и Русия, не знаете за кой да гласувате на Евровизия???

Не се чудете повече!

Грузия е ибрала да участва в уникална песен, в която се пее "We don't wanna put-in...", тоест "Не искаме Путин":Е, никой не е рекъл, че руският министър-председател ще се радва само на позитивни поп-изпълнения в негова чест. Интересно обаче защо грузинците не пеят за руския президент и "символ на държавността" - г-н Медведев?

9 коментара:

 1. Хехехе, не си за член на партията на Гоце (Путин), не си – за което заслужаваш адмирации

  ОтговорИзтриване
 2. Много ми е интересно колко SMS-а ще получат от Русия :)

  ОтговорИзтриване
 3. Като се абстрахираме от основателната им неприязън, трябва да признаем, че и тоя техничкия /Саакашвили/ си го бива...Направо да го откъснеш!

  ОтговорИзтриване
 4. Простете, но защо средностатистическия български интернет потребител в активна възраст, не трябва да обича комунистите, и да презира Путин и ОСОБЕНО Русия???
  Съседа, е и за добро и за лошо, съсед! А в тая връзка, англо-саксонците, нямаха ли една приказка за приятелите и ИНТЕРЕСИТЕ!?

  ОтговорИзтриване
 5. Напълно съм съгласен - британската приказка е вечна и прекалено много хора в България не са или се държат така, сякаш не са я чували.

  Но видеото е готино. Някъде (май при Иван Бедров) четох, че са презаписали песента и няма да е с такъв текст за истинската Евровизия.

  ОтговорИзтриване
 6. Вчера по "Эхо Москвы" казаха, че организацията, която организира Евровизия е дала срок до 16-ти март да променят текста, като се е позовала на правило, че не трябва в текстовете на песните да има обиди и псувни.

  ОтговорИзтриване
 7. Според вчерашните новини Грузия се е отказала да участва в Евровизия тази година.

  ОтговорИзтриване