22 май, 2011

Страхова невроза

Снимка: Юлия Лазарова, в-к "Капитал"
Само два дни след като ръководи фашисткото нападение срещу джамията "Баня башъ" в центъра на София, Волен Сидеров предизвика нов скандал, нападайки народния представител Корман Исмаилов в студиото на Българското национално радио.

Че г-н Сидеров има проблем със самоконтрола и нервите отдавна не е тайна за цялото общество, но как така се получава, че точно преди избори поведението му и на партията му става толкова отчаяно и крещящо скандално.

Като всеки уважаващ себе си фашист и г-н Сидеров страда от цяла палитра психични разстройства, започващи от неконтролируема агресия и буйност и стигнем до различни паранои.

Поведението на такива хора често се обуславя от заобикалящата ги среда (затова и специализираните институции обикновено са боядисани в приятни, меки цветове и са тихи, спокойни места).

Към настоящия момент по всичко личи, че партия "Атака" сериозно ще пострада поради "опитомяването" си и прикрепването си като неоспорим съдружник на ГЕРБ. Явно страхът у г-н Сидеров (а ние знаем, че всички расисти и фашисти са едни големи страхливци) от предстоящия изборен провал е отключил у него всичко грозно и извратено.

П.П. Докато пишех това по ТВ мина реклама, че  "великата журналистка" Цветанка "4 очи" Ризова е поканила Волен Сидеров да си излее душата в национален ефир...

9 коментара:

  1. Благодаря за информацията!!! Сайта е много хубав - ще си го запиша.

    ОтговорИзтриване
  2. Нищо, електората вече е от турци и цигани ;) Скоро за Сидеров няма да има кой да гласува и да го подкрепя

    ОтговорИзтриване
  3. Може да е скандално луд ама е пич. Турците кат се имат за такива да си одят у Турция. А мангалите са толкова безотговорни. Правят деца и ги изритват на улицата. След 10-20 год. се сетете каква нация ще сме. Аз съм ЗА Волен и ЗА фабриките за сапун които ще построи.

    ОтговорИзтриване
  4. Уважавам,така наречените "турци" в България,но уважавам онези трудолюбиви и честни хора,които осъзнават,че част от този народ и държава.Не онези претенциозни и мазни "шестаци",които всяват раздори и се мъчат да заличат българщината.А,за циганите...те са богопомазани.Ние работим..имаме пари за хляб,ние строим или пестим...имаме си жилища,плащаме си тока и водата...ползваме ги.А,те без да работят,без да строят и да пестят,без да плащат-искат да имат всичко.И най-гадното е че,те са убедени,че някой е длъжен да им дава.Аз не съм чувала циганини да плаща данъци! Само...децата си правят сами!

    ОтговорИзтриване
  5. За поведението на Сидеров по избори се споменава в доста телеграми, изтекли в Уикилийкс. Основният момент е, че играе по руска свирка...

    ОтговорИзтриване
  6. Ами то, Илия, -измите по начало са следствие от психическите разстройства.

    ОтговорИзтриване
  7. Много интересно,а какво ли правят българите в Турция?

    ОтговорИзтриване
  8. Пълен психопат, не успял да направи нито семейство, нито деца - решил, че трябва да дава акъл как другите да си живеят живота!

    ОтговорИзтриване
  9. Не мога да разбера защо непрекъснато се говори,че Волен е луд,фашист,психопат......
    Това май е удобно за някои,а да не говорим за всички онези купени псевдо журналисти ,като този в чийто блог случайно влязох.
    Всичко,което е казал е истина/да не коментирам и изброявам/.
    Май никой не чете ,какви проблеми има с турците в Германия,с арабите и пакистанците в цяла Европа.
    А бе вие на бялото-черно викате.
    Какво стана с Катуница след като Волен години наред говори за проблемите с циганите?!
    Имам чувството ,че живея в страна с тъпанари и малоумници!

    ОтговорИзтриване