28 юли, 2010

Цецо в калчища


Дзвер е започнал интересен списък от тъпотии, които Цецо Цветанов е изтърсил досега по повод побоя на полицаи над семейство в Кърджали.

Да прибавим и тази освен (по в-к "Дневник"): "Вътрешният министър Цветан Цветанов посочи, че днешните дебати в Народното събрание за инцидента в Кърджали, при който полицията нахлу в дома на семейство Мустафови, са провокирани от ДПС, защото Кадир Мустафов - синът в семейството, е лидер на младежката структура на ДПС в града."

Едно време колкото и да беше зле се успокоявах, че не е така, както Алеко го е описал (в "Бай Ганьо прави избори" например). Напоследък се хващам, че все повече България през 2010г. ми напомня за България, която Алеко е уловил и описал.

И за да сме достойни наследници на великия ни писател, предлагам да продължим списъка на Дзвер...

9 коментара:

  1. Аз все още се успокоявам с максимата, че не може да е по-зле от тройната коалиция, ама да видим докога ше издържи тая нагласа.

    ОтговорИзтриване
  2. тц - тройната никой не може да я мине. освен ако не е от бсп разбира се.

    ОтговорИзтриване
  3. Трудно ще я минат - все пак ония ЗНАЕХА КАК да крадат, но като гледам как са се засилили... Лувъри, Спортни зали...

    ОтговорИзтриване
  4. Колко ли дебата не се провокират, защото няма кой да го направи?

    ОтговорИзтриване
  5. abe toi i boiko borisov kaza che skril nakakvi si 60 miliona dokato bil kmet...a kolko li e natrupal za lichna smetka ot tezi milioni lihva...?are pomislete malko che i tiya sa kato oniya a niya kato oniya..

    ОтговорИзтриване
  6. Не мога да повярвам...тук не става дума за Бойко , тук става дума за престъпление за което има доказателства! Не съм въобще фен на Бойко, но тук подкрепям наплно действията му. В този Кърджалииски регион от много години се води анти-Българска кампания. Крайно време е да се намеси Държавата там...както го направи с този случай!

    ОтговорИзтриване
  7. Какво се стряскате? Откакто съществува МВР, то все си е извън закона.

    ОтговорИзтриване