13 юни, 2008

Бележка под линия

Този коментар публикувах под публикация на блога на Борислав Цеков, озаглавена Свинаро-милиционерска. Тъй като авторът не намери доблест да го публикува го пускам тук:

Другарю Цеков (тъй като аз съм настоящ, а Вие бивш член на БСМ),

Ако до скоро съм изпитвал някакви съмнения относно мотивите Ви за участие в политиката, то днешния Ви пост тотално ме убеди в свинаро-милиционерските Ви принципи и амбиции.

Президентът Първанов е единствения български политик, който предлага някаква реална алтернатива на сегашната прогнила корумпирана олигархична политическа система, състояща се от партии, създадени и управлявани от кадри на бившата ДС. Така че предложенията, които прави Първанов удрят директно по интересите на ченгетата и олигарсите и с коментара си Вие много добре разкривате от коя страна на барикадата стоите.

8 коментара:

  1. Първанов - враг на олигархията?!? Ти май бъркаш петък 13-и и 1 април.

    ОтговорИзтриване
  2. Първанов е назначен от олигархията с платени от нея избори, фиктивни кандидати, които да орезилят Петър Стоянов...

    Как може този човек да е алтернатива на каквото и да е?

    ОтговорИзтриване
  3. Пиша само защото заявявате интерес към околната среда. Имам два примера по темата:
    - когато хванаха президента Желев да лови риба по непозволен начин (с ръце)той си призна прегрешшението и си плати глобата.
    - когато хванаха президента Първанов да лови по непозволен начин в Симитли (хайка), той какво направи. Отиде в друго ловно стопанство и отстреля защитен от закона вид (дива коза) вълк и глухар за три часа.
    Толкова за олигархията.

    ОтговорИзтриване
  4. Защо решихте, че аз защитавам личността на Президента? Не съм казал изобщо, че е ангел и няма какво да коментирам по това.

    Първанов - назначен от олигархията... не знам кой си мислиш, че плаща изборите на ДСБ Дзвер... Колко мислиш струваше кампанията на Мартин Заимов и кой я плати? А това за орезиляването на Петър Стоянов е направо смешно - той нямаше нужда от помощ да се орезилява... :) Но както и да е.

    Думата ми тук е за ПОЛИТИКА. Ще пиша още по темата скоро.

    ОтговорИзтриване
  5. Факт е, че Гоце ГОВОРИ за неща, за които останалите мълчат (мълчим). Но той си го повтаря като мантра, а ДЕЙНОСТТА му не потвърждава независимост от олигарси и служби.

    Естествено, можем да твърдим, че разните там "Съзидания" искат да орезилят Гоце, а не му слугуват. Това обаче ми се струва пресилено.

    А хората, които "хвърковатата чета" на Гранитски подкрепи на местните избори, бяха най-големите боклуци, град по град и село по село. Сини, червени и всякакви, с една обща черта - затънали до гуша в мръсни пари.

    Сега пък идеята за "патриотичен съюз" с ... колегата "Иван" от ВМРО и с Ковачки и Бай Бойко...

    ОтговорИзтриване
  6. Всъщност и аз не мога да си обясня това поведение на хора, близки до Първанов.

    Тезата за орезиляване и на мен ми се вижда несъстоятелна, но защо Президента поддържа такива хора, ако наистина поддържа...не знам.

    Ще видим занапред какво ще стане. :)

    ОтговорИзтриване
  7. ти пък, комунистче неуко, къде си тръгнал да си правиш pr на гърба на личности като борислав цеков. кауза пердута е това - и десет живота няма да ти стигнат, за да направиш и една хилядна от това, което той е направил като политик за България.

    ОтговорИзтриване
  8. Много се гордея, когато някой се регистрира в блогър, специално за да коментира на моя блог.

    Ако не бях убеден във висшите демократични принципи на др. Цеков дори можеше да реша, че е той.... :)

    ОтговорИзтриване