27 юни, 2008

Бойко Борисов е страхливец!


Има ли някой който досега да се съмняваше, че Бойко Борисов е популист? Едва ли...

Но не ви ли учудва фактът, че освен популист софийският кмет е и... страхливец?

Как иначе да обясним странната му постъпка да премести Парада на гордостта, организиран от БГО Джемини от центъра на София в Южния парк?

Представям си какво си е казал, помислил тази сутрин под душа:
Я по-добре да ги разкарам някъде по-надалечко от Центъра, където живеят всички баби-реститутки и баби-деца на активни борци - моят твърд електорат!

Нещо такова. Много се радвам обаче, че на Бате Бойко не му е стигнал политическият опит да предвиди колко голям въпрос ще излезе тоя парад... иначе едва ли щяхме да разберем какъв страхливец е! :)

6 коментара:

 1. А ти ще кажеш ли на Бойко Борисов в очите, че е страхливец? Ако не, значи ти си страхливец. И щом защитаваш педерастите по този начин, най-вероятно и ти си педераст.

  ОтговорИзтриване
 2. Ами то му личи, че е хомосексуален (гей), виж му снимката.

  ОтговорИзтриване
 3. Леле, разбуних духовете в централата на ГЕРБ...

  Аз гей не съм, но се притеснявам ти да не шизофреник като те гледам какъв разговор си водиш сам... :)

  Ако г-н Борисов се поинтересува от мнението ми пак ще му кажа, че е страхливец. Защото аз разлика от някои не пиша анонимно по блогчета, а съм си сложил името и снимката и стоя зад тях с мнението си ;)

  ОтговорИзтриване
 4. Може и да са гербаджии, но не е задължително. Простаци има и при нашите, ако се сещаш за кой подобен случай ти напомням :-)
  Много плоска форма за оригиналничене.

  ОтговорИзтриване
 5. Бойко Борисов е не само страхливец. Той се оказа действително популист, политически късоглед, а на всичкото отгоре незапознат с основни директиви на ЕС, по които България е страна.

  @todor
  изглежда не можеш да си представиш, че е възможно някой да каже истината в очите на другиму. жалко за теб!
  А! И не е нужно да си негър за да защитаваш правата на чернокожите или да си затворник в Либия, за да защитаваш сестрите ни, дето бяха там.

  @анонимен
  И твоят пубертет ще премине все някога. Споко!

  ОтговорИзтриване
 6. Оооо никакъв проблем нямам да му кажа в очите, че е шубе.

  Аз ако чак толкова се страхувах от разни каратисти и дребни охранители, нямаше да се захвана с право. Къде по-сериозни бандити съм виждал:)

  ОтговорИзтриване