09 юни, 2008

За Лупи, Естония и президентските избори в САЩ

Лупи разкри конспирация срещу ЦСКА

Сутринта в бТВ Александър Томов хвърлил вината за изваждането на ЦСКА от Евротурнирите на... Тодор Батков (собственика на Левски, ако някой не знае).

Разбирам, че Томов го е страх от народата любов, ама има ли нужда да се излага и да става толкова смешен?
Човекът, който стои зад изваждането на ЦСКА от евротурнирите, е единствено и само собственикът на “Левски” Тодор Батков. Това обвинение към шефа на “сините” отправи бившият вече президент на ЦСКА Александър Томов в предаването „Тази сутрин” на бТВ. ЦСКА е жертва на мръсна, долна, гадна мафия, която има ясни цели - срещу доста голяма сума пари ЦСКА да бъде разкарана от Шампионската лига, допълни той. Според него всичко, изписано по случая, е грандиозна лъжа.
Учудвам се, че не се е оказало, че всъщност ЦСКА е заплаха за европейските грандове и бъдещ европейски клубен шампион и поради тази причина да е била изключена... Томов е взел пример от правителството за оправдания, но поне се е ограничил само до нашите териториални граници.

Естония го закъса

Съобщава в-л Дневник. Никъде не чух видните агитатори на неолиберализма, които винаги ни тикат в лицето примера на Естония да ни информират, че през първото тримесечие на 2008г. икономиката на страната е нараснала с... 0,1% на годишна база. А от последното тримесечие на 2007г. дори се е свила с половин процент. Може би крайният неконтролируем либерализъм - абе дайте да си му кажем направо пазарен фундаментализъм - не е магическата формула, която ще реши всичките ни проблеми, както се опитват да ни наложат някои.

Голямото анализиране започна

New York Times и International Herald Tribune са публикували цяла поредица статии, анализиращи а) кампанията на Хилари; б) шансовете на Обама; в) ролята на пола в кампанията. Подготвям по-обширен материал за края на състезанието при демократите, така че засега ви оставям само с тези статии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар