28 май, 2011

Уд'ри Боримире!

До скоро смятах, че единственият начин българският футбол да се оправи е да се разпуснат всички професионални мъжки футболни групи (А, Б и пр.) и да се започне на чисто от детско-юношеския футбол с няколко нулеви години откъм участия в турнири на УЕФА и пр.

Сега вече не мисля и че това ще е достатъчно:


Видяно първо тук.

22 май, 2011

Страхова невроза

Снимка: Юлия Лазарова, в-к "Капитал"
Само два дни след като ръководи фашисткото нападение срещу джамията "Баня башъ" в центъра на София, Волен Сидеров предизвика нов скандал, нападайки народния представител Корман Исмаилов в студиото на Българското национално радио.

Че г-н Сидеров има проблем със самоконтрола и нервите отдавна не е тайна за цялото общество, но как така се получава, че точно преди избори поведението му и на партията му става толкова отчаяно и крещящо скандално.

Като всеки уважаващ себе си фашист и г-н Сидеров страда от цяла палитра психични разстройства, започващи от неконтролируема агресия и буйност и стигнем до различни паранои.

Поведението на такива хора често се обуславя от заобикалящата ги среда (затова и специализираните институции обикновено са боядисани в приятни, меки цветове и са тихи, спокойни места).

Към настоящия момент по всичко личи, че партия "Атака" сериозно ще пострада поради "опитомяването" си и прикрепването си като неоспорим съдружник на ГЕРБ. Явно страхът у г-н Сидеров (а ние знаем, че всички расисти и фашисти са едни големи страхливци) от предстоящия изборен провал е отключил у него всичко грозно и извратено.

П.П. Докато пишех това по ТВ мина реклама, че  "великата журналистка" Цветанка "4 очи" Ризова е поканила Волен Сидеров да си излее душата в национален ефир...